Veranda från artofmini.com

I slutet av sommaren 2021 började jag med en veranda inköpt som byggsats från artofmini.com. Hade sett många varianter av denna på Facebook som andra miniatyrister gjort. Roligt att se hur olika de kan bli. Min veranda ska ha höst-tema och målas i färger inspirerat från mitt barndomshem i Kårsta dit vi flyttade 1964.

En bra ritning följde med alla delarna, tyvärr så saknades den främre delen till verandan som syns på bild vilket jag upptäckte flera månader efter inköp. Men det var absolut inget problem, den saknade delen kom snabbt på posten när jag fått kontakt med företaget. Suveränt.
Alla delar till byggsatsen på mitt nystädade arbetsbord. Alla delar sätts ihop för att se att de passar och att allt finns med. Det var då jag fann att en del saknades.

Nu tar målningen av alla delar vid. Tur att det finns kvar rester av vaxdukar här hemma.

Monteringen tar nu vid…

Gör gardiner och tapetserar bakre väggen
Foton på väggen, detta är min morfars bröllop med min mamma som brudnäbb.

Köpte byggsatser till möbler samtidigt med verandan.

Har målat bord och gungstol i brunt

Gör också blommor till fönstren, kit från Eva Carsing

Jag bestämde tidigt att göra olika ”tittskåp” utifrån årstid och högtider. Denna veranda blev därför lång höst med pumpor, svamp och höstblommor.

Lämna ett svar