Husvagnen till Nina

Nina är min systerdotter och hon föddes med Downs syndrom i november 1993. Detta var samma vecka som min syster skulle fylla 30 år. Efter det firar vi dem alltid på samma dag. Detta år var på Lailas födelsedag 18 november. Därav startdatum på paketet.

Till Ninas födelsedag 15 november 2017 fick hon ett jätte-stort paket och inuti var där en adventskalender med paket daterade från 18 november till 24 december. Presenten var ett husvagns-kit med tillbehör i skala 1:12 som jag beställt från Kina. Och jaa, jag hade tillverkat allt som var med.

Till saken hör nu, att när Nina tillbringade tid hos sin pappa så bodde hon i en egen husvagn på tomten, bredvid hans villavagn.

Varje dag fram till julafton får Nina öppna ett paket och ställa in det på sin plats i husvagnen. Tänk så många presenter 🙂

Det var verkligen både roligt och utmanande att bygga denna husvagn med instruktioner på Kinesiska, Haha! Mycket pillerill för en som var nybörjare.

Till den färdiga husvagnen lade jag till en docka som jag köpt. Fixat ett par glasögon till henne, precis som Nina har :). Dockan Moa kom i paketet på julafton. Jag kan tyvärr inte undvika att döpa alla dockor jag har, hihi :).

Har satt ihop husvagnen enligt ritningen, bra att det var rejäla bildinstruktioner. Kan inte kinesiska.

Lämna ett svar

3 tankar om “Husvagnen till Nina”