Kurs på Miniatyrskatt med Pia-Maria

I november 2017 är det dags för en 2-dagars kurs igen. Tar nya tappra tag med Fimo-leran. Tänker ju så småningom göra ett grönsaksstånd och ett kafé. Det är alltid lika roligt att umgås med Ewa och Pia-Maria och alla de andra miniatyristerna som deltar. Ingen nämnd, ingen glömd.

Lök var ett önskemål från mig och även purjolök. Tur att Pia har tålamod.

Här i caféet med bageri står en del av bakverken idag 2023.
Här finns en del av grönsakerna i mitt torgstånd idag 2023. Har gjort mycket mer grönsaker sen dess.

Det är lite roligt detta att man aldrig blir färdig med något, på bilden med torgståndet står en våg med potatis som jag köpte av Pia på mässan för något år sedan, fortfarande inte inställd på rätt plats ännu :).

Inlägg om bageriet och torgståndet kommer senare…

Lämna ett svar

2 tankar om “Kurs på Miniatyrskatt med Pia-Maria”