Huset Mayfair i skala 1:12

Byggsatsen till huset Mayfair med en separat källarvåning har jag köpt från minimumworld.com. Bygget påbörjas 2017-11-10 och tar sin tid naturligtvis.

För att få plats med det stora huset i hobbyrummet får jag ta ner vägghyllan mitt tidigare lapptäcksbygge står på. Detta skär i hjärtat. Så mycket jobb som jag lagt ner på alla rum. Tog hand om alla fönster, dörrar, lister osv. Allt har sedan recyclats om i andra projekt. Detta nya hus ska stå på förvaringsbänken jag köpt från Ikea.

Jag köpte Mayfair från England och det var redan målat på utsidan. Jag bestämde tidigt att jag skulle ha batteri-armaturer i rummen eftersom jag var så rädd för tanken att dra elkablar. Ett beslut vilket jag kom att ångra mycket senare. Det blev ett evigt jobb att ta bort trappan, öppna dörrarna och att i varje rum tända varje lampa manuellt och sedan göra samma procedur igen. Under påsken 2022 drog jag in el i hela huset efter att ha gjort armaturerna till alla rum. Men det blir ett annat inlägg. Här lite bilder från först möbleringen som jag gjorde då.

Lämna ett svar