Första julskåpet

Till första advent 2017 ville jag göra ett tittskåp med tema julafton som jag kan ställa fram varje år i vardagsrummet. Sagt och gjort. Under hösten byggde jag stommen. Fönster från Skala minimal med egna vinterbilder som utsikt. Vardagsrumsbord och stolar Kottetoys äppel-möblemang som jag haft i vardagsrummet i det hemmabyggda huset. Det skulle nu rivas då ett hus från England är beställt. Älskar verkligen Kottetoys. Det grå bordet till höger är också från Totte men i skala 1:10. Ingick i kursen julbord med Pia-Maria. Granen har jag gjort av köpta plastgrenar. Bilderna nedan är från olika år framåt.

Grunden till julskåpet

Gjorde gardiner, blommor och klädde granen. Axel och Ninni håller på att förbereda för julbordet. De är också tillverkade av mig efter köpt mönster från Prairie Crocus Studio via Etsy. Solveig står i bakgrunden, gjorde jag av fimo på kurs hos Agneta i Malmköping.

Lämna ett svar