Zoom-kurser med Cilla på Minst och Östermalms miniatyrklubb under Pandemin

2020 slog Covid-19 pandemin till med full kraft. Gemensamma sammankomster i lokal ställs in och kurser via Zoom blir vanligt. Under 2021 och 2022 deltog jag i många av Cillas Zoom-kurser.

Den stora utmaningen var julgrans-kursen som skulle bli i 8 lektioner. Julgransljus med el, det gjorde att jag drog mig länge. Jag hade ju batteri-lampor i alla mina rum. Cilla hade en brilliant lösning på det och hjälpte mig att seriekoppla en ljus-slinga som kunde styras med 9 volts batteri.

I efterhand har jag ångrat det beslutet och funderat på att göra en till med el? Men det blir nog inte av, var mycket jobb och den lyser fint bara det är ett färskt batteri kopplat :).

Men i och med detta och när sedan kursen med kristall-plafond blev aktuell tog jag beslut att helt enkelt elektrifiera mitt hus i alla rum. Vilket jag gjorde påsken 2022. Men det blir ett annat inlägg.

Smycke-hjärta, första kursen 2021
Fotpall
Sammets-väska
Smyckeskrin med snäckor
Öppningsbar väska
Vår-växt
Julgran med ljus och pynt
Kristall-plafond
Kristall-lampettrar
Fågel i glaskupa
Lucia-kit
Advents-ljusstake

Lämna ett svar