Tomten, inte av Victor Rydberg utan av Anne Collin

Covid-19 Pandemi kom i början av 2020. Inte trodde någon i början att den skulle hålla i sig i flera år. Jag gick i förtida pension när jag var 62 år i september 2019 och jobbade därefter var 3:e fredag till söndag på min gamla arbetsplats Furuhöjden. Jobbigt att arbeta med visir och munskydd. Det var att börja om för varje gång. Efter arbete under påskhelgen 2021 fick jag och maken Stig Covid.

Åter till 2020. Miniatyrmässan i mars var med restriktioner. Själv kände jag mig sjuk och fick ställa in min medverkan. Falskt alarm dock. Hösten 2020 blev den inställd helt. Tur att det går att handla på internet. Många miniatyrister har hemsidor att beställa ifrån. Digitala mässor gav många tips för inköp.

Anne Collin presenterade sina fina dockor flera tillfällen på Facebook. Jag föll genast för tomten som levererades utanför porten av Anne själv som också bor i Täby.

Den fina tomten fick sin plats i mitt första julskåp. Jag sydde en skinnväst och gjorde ett skärp till tomten.

Lämna ett svar