2019 Bröllop Jonathan och Sandra

27 april 2019 gifte sig Stigs son Jonathan med sin sambo Sandra på Tängsta gård i Köping. Det var en fantastisk tillställning i en fantastisk lokal och vi hade vackert väder dessutom.

Som miniatyrist tänkte jag genast på att göra en bröllopspresent i den riktningen. Sandra är tokig i gamla plåtburkar så vad skulle vara bra om inte en gammal kakburk med glaslock!

Sagt och gjort, jag ropade in några burkar på Tradera och valde ut den som jag ansåg skulle passa bäst.

Byggde golv, tak och väggar som jag tapetserade med en hjärte-tapet. Pärlor med bokstäver och siffror limmades på i bakgrunden.

Tittade på internet hur det såg ut vid Tängsta och där de brukade ha sina vigslar. Det var vid sjön och där var en fin pergola där brudparet och vigselförrättaren skulle stå.

Perfekt! Gjorde en pergola av fyrkants-trälister och lindade den med blad girlang och adderade en ljusslinga. Byggde också en blomster-trapp-hylla och gjorde krukväxter i olika färger, pelargoner i kit från Eva Carsing inköpta på miniatyrmässan. Två bord, en med tårta och den andra med champagne-hink och 2 glas är köpta. Brud och brudgum köpte jag också. På utsidan av kakburken satte jag slutligen en krok där jag hängde en egentillverkad resväska med rese-etiketter på utsidan. I resväskan ligger 2 pass och ett symboliskt presentkort från Lombards reseservice. Tillskott till den kommande bröllopsresan.

Till min glädje blev det en uppskattad present. Jag ser den på en framträdande plats i en hylla hos familjen när vi hälsar på ibland.

Resväskan har jag gjort av papp och klätt med tyg. Handtaget är läder-liknande papp. Metall-detaljer från värmeljuskoppar. Rese-etiketterna har jag funnit på Pinterest.

Lämna ett svar

2 tankar om “2019 Bröllop Jonathan och Sandra”