3-dagars kurs med Angie Scarr hos Agneta i Skala Minimals lokaler i Malmköping

Augusti 2017. Angie Scarr hade jag hört talas om och nu skulle hon hålla kurs i Malmköping. Jag anmälde mig. Vi fick i uppdrag att förbereda oss hemma innan, genom att bygga den köksträdgård vi sedan skulle fylla med grönsaker. Fick olika förslag, ett var att använda mindre fotoramar från Ikea som stommar. Det var det förslag jag använde mig av.

Det var en mycket trevlig helg med likasinnade, men som också var rejält fylld av stress, för det gick ju så väldigt fort. Det var så mycket vi skulle göra. Som tur var bodde jag på värdshuset vägg i vägg. När jag var hemma igen så fick jag färdigställa det som inte hunnits med.

Har möblerat om i mina planteringar några gånger efter det. Fyllt på med lite blommor bland annat.

Lämna ett svar