Hobbyrummets början…

Det blev ju naturligtvis ohållbart i längden att sitta och pyssla vid köksbordet. Vi hade vår dator i samma rum som gästsängen. Vi beslutar att sälja extra-sängen och göra om den ytan till en pysselhörna för mig. Det fungerar till i början av 2019 då vi beslutar att göra detta rum till sovrum, för att få mer yta för våra olika hobbys.

Min hörna i vårt gemensamma ”hobbyrum” där mitt egenbyggda hus i Lundby-storlek har en framträdande plats. Litteratur på tavellist och där dominerar Eva Malmstens böcker. Bygget i skala 1:12 växer vecka för vecka. Jag försöker att dammsäkra genom att använda plexiglas skivor eller bygga dörrar med fönster framför. Så här i början är det mest Skala Minimal som jag handlar ifrån. Det är stort behov av dörrar, fönster, lister och trappor. Vinlådor använder jag mig mycket utav, finns på systembolaget att hämta gratis. Hittar även till Miniatyrskatt. Både Agneta och Ewa håller kurser i sina butikslokaler.

Lämna ett svar